Lapataiga mo Gearmotors falegaosimea ma fa'atau oloa

●Su'esu'ega vevela mo le fa'aoga:

E tatau ona faʻaaogaina afi faʻaoga i le vevela o le -10 ~ 60℃. O fuainumera o loʻo taʻua i faʻamatalaga faʻamaumauga e faʻavae i luga o le faʻaogaina i le vevela potu masani e tusa ma le 20 ~ 25 ℃.

●Su'ega vevela mo le teuina:

E tatau ona teuina masini faʻapipiʻi i le vevela o le -15 ~ 65 ℃. I le tulaga o le teuina i fafo atu o lenei laina, o le gaʻo i luga o le ulu ulu o le a le mafai ona galue masani ma o le a le mafai ona amata le afi.

●Tagata susū va'aiga:

E tatau ona fa'aogaina afi ta'avale i le 20~85% o le susū fa'atatau. I se si'osi'omaga susū, o vaega u'amea e ono ele, ma fa'alavelave ai. O le mea lea, faamolemole ia faaeteete i le faaaogaina i se siosiomaga faapena.

● Liliu e ala i le mea e gaosia ai:

'Aua ne'i fa'aliliuina se afi fa'aoga i lona 'au fa'aulu pe a, mo se fa'ata'ita'iga, fa'atulaga lona tulaga ina ia fa'apipi'i ai. O le ulu o le mea e fai o le a avea ma masini faʻavavevave, lea o le a i ai ni aʻafiaga leaga, faʻaleagaina ai le uila ma isi vaega i totonu; ma o le a liliu le afi i se afi eletise.

●Tulaga fa'apipi'i:

Mo le tulaga faʻapipiʻi matou te fautuaina se tulaga faʻalava le tulaga o loʻo faʻaaogaina i le asiasiga a le matou kamupani. Faatasi ai ma isi tulaga, e mafai ona tafe le gaʻo i luga o le afi faʻapipiʻi, e ono suia le uta, ma e ono suia meatotino a le afi mai i latou o loʻo i le tulaga faalava. Faamolemole ia faaeteete.

●Fa'apipi'iina o le afi fa'aogaina i luga o le 'au fa'aulu:

Faʻamolemole faʻaeteete e uiga i le faʻaogaina o le faʻapipiʻi. E tatau ona faʻaeteete ina ia aua neʻi salalau le faʻapipiʻi i luga o le au ma tafe atu i totonu o le paʻu, ma isi. totonu ole afi. E le gata i lea, aloese mai le fa'apipi'iina o lomitusi, aua e ono fa'aleagaina pe fa'aleagaina ai le masini i totonu o le afi.

●Ta'ita'ia le fa'amauga afi:

Fa'amolemole fa'atautaia le galuega uelo i se taimi pu'upu'u .. (Fautuaga: Fa'atasi ai ma le pito u'amea so'o i le vevela o le 340~400℃, i totonu ole 2 sekone.)

O le fa'aogaina o le vevela e sili atu nai lo le mea e mana'omia i le fa'amau e mafai ona liusuavai vaega o le afi pe fa'aleagaina ai lona fausaga totonu. E le gata i lea, o le fa'aogaina o le malosi tele i le vaega fa'amautu e mafai ona fa'amamafa ai totonu o le afi ma fa'aleagaina ai.

●Teuga umi:

Aua le teuina se afi faʻaoga i se siʻosiʻomaga o loʻo i ai mea e mafai ona gaosia ai le kesi pala, kasa oona, ma isi, poʻo le mea e maualuga tele pe maualalo le vevela poʻo le tele o le susu. Fa'amolemole fa'aeteete fa'apitoa i le teuina mo ni vaitaimi uumi e pei ole 2 tausaga pe sili atu.

●Uumi:

O le umi o le faʻaogaina o afi e matua aʻafia lava i tulaga o le avega, le faiga o le faʻaogaina, le siosiomaga o le faʻaogaina, ma isi.

O tulaga nei o le a i ai se aafiaga le lelei i le umi o le ola. Faamolemole feutagai ma i matou.

●Aafiaga uta

●Amata soo

●Taimi umi fa'aauau pea galuega

●Fuli fa'amalosi e fa'aaoga ai le 'au fa'atosina

●Fuliuli mo sina taimi o le liliu i le itu

●Fa'aoga i se uta e sili atu i le fa'amauina torque

●Fa'aogaina o le voltage e le masani e tusa ai ma le fua fa'atatau

●O se ta'avale pulupulu, fa'ata'ita'iga, se malologa pu'upu'u, malosi fa'aeletise fa'asagatau, Pulea PWM

●Fa'aoga e sili atu ai le uta fa'atagaina po'o le uta fa'atagaina e sili atu.

●Fa'aoga i fafo atu o le vevela fa'atonuina po'o le va'aiga-sūsū, po'o se si'osi'omaga fa'apitoa

●Faʻamolemole faʻafesoʻotaʻi ma i matou e uiga i nei mea poʻo soʻo se isi lava tuʻutuʻuga o le faʻaaogaina e mafai ona faʻaaogaina, ina ia matou mautinoa e te filifilia le faʻataʻitaʻiga sili ona talafeagai.


Taimi meli: Iuni-16-2021